Over ons

A2A2 Melk is een product van de Veco Groep. Blu Cow is een initiatief van de Veco Groep en is de marketingafdeling van Veco Zuivel BV die als eerste in Nederland, op brede schaal A2A2 melk heeft geïntroduceerd. Samen met Veco Zuivel en de aangesloten en gecertificeerde A2 melkveehouders, garandeert Blu Cow pure, 100% A2 melk (in de biologische of de reguliere variant) van speciaal geselecteerde koeien. En alles is lekker transparant; zo zijn onze melkveehouders, maar ook het gehele proces en de verwerking voor iedereen inzichtelijk en te controleren. Ook voor de consument.

Veco Zuivel & Blu Cow

Veco Zuivel gelooft in A2 melk. Niet alleen voor Nederland maar ook daar buiten. Veco Zuivel en Blu Cow brengen in meerdere landen A2A2 zuivelproducten op de markt. Houd ons dus ook in de gaten over de grens!

Veco Zuivel

Bij Veco Zuivel gaat biologisch en duurzaam hand in hand met de nieuwste technische ontwikkelingen. De koeien zijn vrij om te gaan en staan waar ze willen en grazen op natuurlijk onderhouden weidegronden. De Veco Zuivel melkveehouders innoveren op het gebied van duurzaamheid, bio-based produceren en milieuvriendelijk ondernemen. Maar ook de moderne productielocatie in Zeewolde onderscheidt zich door hoogstaande milieuvriendelijke techniek.